Debian GNU/Linux 4.0 -- Erată

Probleme de securitate

Echipa de securitate Debian emite actualizări pentru pachetele din versiunea stabilă în care au fost identificate probleme de securitate. Vă rugăm consultați paginile de securitate pentru informații despre problemele de securitate identificate în etch.

Dacă folosiți APT adăugați următoarea linie în /etc/apt/sources.list pentru a putea accesa cele mai recente actualizări de securitate:

  deb http://security.debian.org/ etch/updates main contrib non-free

După aceea rulați apt-get update urmat de apt-get upgrade.

Versiuni intermediare

În caz de mai multe probleme critice sau actualizări de securitate distribuția stabilă este actualizată. În general aceste actualizări sunt denumite versiuni intermediare.

Vedeți jurnalul de modificări pentru detalii despre modificările de la 4.0r0 până la 4.0r9.

Corecturile pentru distribuția stabilă deseori trec printr-o perioadă extinsă de testare înainte de a fi acceptate în arhivă. Totuși aceste corecturi sunt disponibile în directorul dists/etch-actualizări-propuse a oricărui sit-oglindă al arhivei Debian.

Dacă folosiți APT pentru actualizarea pachetelor atunci puteți instala actualizările propuse adăugând următoarea linie în /etc/apt/sources.list:

  # adăugiri propuse pentru o versiune intermediară 4.0
  deb http://archive.debian.org/debian proposed-updates main contrib non-free

După aceea rulați apt-get update urmat de apt-get upgrade.

Sistemul de instalare

În timpul partiționării una dintre opțiuni nu este afișată integral deoarece traducerea este prea lungă. Textul integral este Toate fișierele pe o partiție (recomandat pentru utilizatori începători). Sperăm ca această problemă să fie rezolvată cu ocazia unei lansări intermediare.

Pentru alte informații despre erată și actualizări a sistemului de instalare vedeți pagina cu informații de instalare.