Debian sørger over tabet af Thiemo Seufer

29. december 2008

Debian-projektet har mistet et aktivt medlem af sit fællesskab. Thiemo Seufer døde den 26. december 2008 i en tragisk bilulykke.

Thiemo deltog i Debian på mange måder. Han vedligeholdt flere pakker og var den primære ansvarlige for Debians tilpasning til MIPS-arkitekturene. Han var også medlem af vores kernel-hold og medlem af Debian Installer-holdet. Hans bidrag nåede langt uden for Debian-projektet. Han arbejdede også på MIPS-tilpasningen af Linux-kernen, MIPS-emuleringen i qemu, samt alt for mange mindre projekter, til at de kan nævnes her.

Thiemos ufortrødne arbejde, brede tekniske viden og evne til at dele dette med andre, vil blive savnet. Hans bidrag vil ikke blive glemt. Det vil være svært at leve op til den høje standard ved Thiemos arbejde.

For at mindes hans bidrag til Debian, har projektet besluttet af dedikere den kommende udgave af Debian GNU/Linux 5.0 lenny til Thiemo.

Begravelsesceremonien finder sted mandag den 5. januar 2009, kl. 13.30 ved Dominikanerkirche i Bad Wimpfen. Hvis du vil udtrykke din medfølelse, så skriv til ths-condolence@linutronix.de . Kondolencerne vil blive givet til Thiemos familie.

Om Debian

Debian-projektet er en organisation af fri software-udviklere som frivilligt bidrager med tid og kræfter til at fremstille det fuldstændig frie styresystem Debian GNU/Linux.

Kontaktoplysninger

For flere oplysninger, besøg Debians websider på https://www.debian.org/ eller send e-mail på engelsk til <press@debian.org>.