Debian pe CD

Descărcarea cu BitTorrent a imaginilor CD Debian

Avertisment! Această traducere este prea veche, vă rugăm să vedeți originalul.

BitTorrent este un sistem de descărcare partener-partener (eng.: peer-to-peer) optimizat pentru un număr mare de descărcări. Serverele noastre sunt solicitate minimal deoarece clienții BitTorrent încarcă bucăți de fișiere către alți clienți în timpul descărcării. Deoarece solicitările sunt distribuite în toată rețeaua sunt posibile viteze foarte mari.

Primul disc CD/DVD conține toate fișierele necesare pentru a instala un sistem Debian standard.
Pentru a evita descărcări inutile vă rugăm nu descărcați alte imagini CD sau DVD decât dacă știți că aveți nevoie de pachete de pe acestea.

Pentru a descărca imagini CD/DVD Debian veți avea nevoie de un client BitTorrent. Distribuția Debian include BitTornado, KTorrent și uneltele BitTorrent originale. Există variante ale aplicațiilor BitTornado și BitTorrent și pentru alte sisteme de operare.

Torente oficiale pentru distribuția stabilă

Este bine să citiți documentația înainte de instalare. Dacă doriți să citiți un singur document înainte de instalare citiți Îndrumătorul de instalare, o descriere scurtă a procedeului de instalare. Alte documente utile sunt:

Dacă aveți posibilitatea, vă rugăm lăsați clientul pornit după ce descărcarea s-a încheiat pentru a ajuta și alte persoane să descarcea mai repede imaginile!